EIGEN SITES

Zoals elders op mijn site te lezen is één van mijn hobby's het maken van internet-sites. Maar welke sites zijn dat dan?
Wel, hier is een overzichtje te vinden van alle sites die door mij gemaakt en beheerd worden.
Ik moet er wel bij vermelden dat ik de laatste jaren wat minder tijd heb om de sites goed bij te houden, dus deze kunnen inmiddels wat verouderd zijn.

JEROEN GULIKERS

http://www.jeroengulikers.nl

ontwerp: 05/2003

Natuurlijk moet ik beginnen met het noemen van de site waar je nu naar kijkt. Deze site bestaat uit twee gedeeltes, namelijk een persoonlijk gedeelte waar je meer kunt lezen over mij, mijn hobby's, mijn muziekverzameling en allerlei andere leuke of minder leuke dingen. Daarnaast is er een gedeelte over mij als muzikant. Hierop vind je mijn muzikale biografie, een overzicht van al mijn muziekactiviteiten, CD's waarop ik te horen ben, etc.

DOE MAAR - SKUNK

http://www.doemaar.tk
http://doemaar99.cjb.net

ontwerp: 01/2000

Deze site staat in het teken van Neerland's populaiste popgroep ooit. Ten tijde van de reunie een paar jaar geleden was dit na de officiële Doe Maar-site de meest bezochte Doe Maar-site op internet. In de Nieuwe Revue van 12 april 2000 werd deze site uitgeroepen tot site met de 'meest uitgebreide informatie'. Inmiddels is de Doe Maar-gekte wat bekoeld, maar meest uitgebreide Doe Maar-site op internet is het nog steeds, met o.a. een complete discografie, teksten, neveactiviteiten-lijst en nog heel veel meer.

KINDEREN VOOR KINDEREN

http://www.kinderenvoorkinderen.net
http://www.kinderenvoorkinderen.tk
http://kindvoorkind.cjb.net

ontwerp: 11/2005

De meest uitgebreide site die er op internet te vinden over dit beroemde kinderkoor van de VARA. Zeer druk bezocht en alom gewaardeerd door de bezoekers en steekt qua inhoud zelfs de officiële site absoluut naar de kroon. Deze site bevat werkelijk alles wat je maar wilt weten over Kinderen Voor Kinderen en wordt ook regelmatig bezocht door (oud-)koorleden en -medewerkers zelf. Met o.a. een complete discografie, alle teksten, een uitgebreid solisten- en componisten-overzicht, een mega-foto-pagina, akkoorden-schema's en nog heel veel meer. Als speciale extra is er ook een 'KvK Radio'. Dank gaat zeker uit naar vele (oud-)koorleden, want zonder hen waren al deze foto's en informatie niet mogelijk geweest.

HET GOEDE DOEL -
GEEF DE MENSEN WAT ZE WILLEN

http://hetgoededoel.cjb.net

ontwerp: 10/2005

Na Doe Maar de meest succesvolle nederpopgroep uit de jaren 80. Er zijn wel enkele Henk Westbroek-sites te vinden op internet, maar een site die zicht echt richtte op de band die hem groot gemaakt heeft is er naast deze site niet. Niet echt druk bezocht en derhalve ook niet zoveel updates, maar de informatie die er opstaat is zeer compleet. Met name het discografie- en neveactiviteiten-gedeelte mag er zijn.

VALENSIA - PARAPHERNALIAN DREAMS

http://valensia.cjb.net

ontwerp: 06/2004

Ook Valensia is zo'n artiest die, ondanks zijn kwaliteiten, niet erg bekend is. Deze Nederlander is vooral bekend in Japan met zijn bombastische muziek, die qua stijl nog het meeste lijkt op een mix tussen Queen, Kate Bush, Beatles, Duran Duran en vooral veel 'Valensiaanse invoeden'. Er zijn diverse Valensia-sites op internet te vinden, waarvan de meeste helaas in het Japans. Vandaar dat deze site toch online is gebleven, die zich net als de Fay Lovsky site met name richt op de discografie. Deze is zeer compleet en daarom een ideaal naslagwerk.

SUSKE EN WISKE - DE POPPENSERIE

http://www.suskewiske.tk

ontwerp: 10/2004

Bijna iedereen kent natuurlijk Suske en Wiske, de meest populaire striphelden in de Benelux. Er zijn diverse sites op internet te vinden, dus een algemene Suske en Wiske site maken zou niets toevoegen aan wat er al is. Daarop heb ik gekozen voor een site die zich compleet richt op de poppenserie uit de jaren '70. Te vinden zijn o.a. alle teksten, informatie over LP's, videobanden, etc. Dit alles gestoken in een kleurrijk ontwerp waarin het bekende rood natuurlijk de basis vormt.

terug naar index