MEDIA

Op dit gedeelte van de site vindt u diverse beeld- en geluidsmateriaal van Jeroen.

ADVENDO - FATA MORGANA: HAREM

ADVENDO - FATA MORGANA: JUNGLE

Opgenomen op 14 april 2007 tijdens het jubileumconcert voor Willie Buunk. "Fata Morgana" van Ruud Bos, arrangement & dirigent Jeroen Gulikers.

Opgenomen op 14 april 2007 tijdens het jubileumconcert voor Willie Buunk. "Fata Morgana" van Ruud Bos, arrangement & dirigent Jeroen Gulikers.

D'ACHT & MONEIR BARDAI - BALADA PARA UN LOCO

JEROEN GULIKERS - MINI-MUZIEK NO. 2

Een kijkje achter de schermen bij de opnames van de CD "Piazzolla Hoog D'Achtend" van accordeon ensemble D 'Acht in 2005. De CD is via deze website verkrijgbaar.

Opgenomen in 1995 tijdens de regionale finale van het Prinses Christina Concours in Enschede. Uiteindelijk won Jeroen dat jaar. "Mini-muziek no. 2" werd geschreven door Bernard van Beurden.

UMUPOP - IK DOE FF NIX

UMUPOP - DE VROLIJKE PADVINDER

Opgenomen op 16 februari 2004 in de Cultus Inn te Dronten. Jeroen was destijds toetsenist in deze band, die later omgedoopt werd tot AMeHOELA. "Ik doe ff nix" werd geschreven door Herman Habekotté (tekst) en Jeroen Gulikers (muziek).

Opgenomen op 16 februari 2004 in de Cultus Inn te Dronten. Jeroen was destijds toetsenist in deze band, die later omgedoopt werd tot AMeHOELA. "De vrolijke padvinder" werd geschreven door Jan Hendriks en is een cover van Doe Maar.

HENK WESTBROEK - EVENBEELD

JEROEN GULIKERS & DAPHNE DE WILDE - LAAT DAT

Opgenomen op 9 april 2009 in Theater De Bussel in Oosterhout. Jeroen werd door Henk Westbroek uitgenodigd om als gast een nummer mee te komen spelen.

Opgenomen in 1988 tijdens de slotmusical van groep 8 van de Cornelis Jetses School. Jeroen speelde de rol van diamantsmokkelaar en zong de solo in het lied "Laat dat". Toen al zat de muzikaliteit er in bij Jeroen.